Sportief Wandelen

Iedere woensdagmorgen is het Sportief Wandelen met een leuke sportieve wandelgroep door de prachtige bossen met waterpartijen en heidevelden. Onder begeleiding wordt er stevig doorgewandeld. Het wandeltempo is zodanig dat er onderweg voldoende kan worden genoten van de prachtige natuur in de lente, zomer, herfst en winter.

Er wordt altijd gestart vanaf ‘Hotel De Naaldhof, Docfalaan 22 te Oss. Na ongeveer acht kilometer flink doorstappen, nemen we samen een kopje koffie/thee en kunnen we gezellig bijpraten. Bewegen is voor iedereen gezond maar ook sociale contacten onderhouden vinden we heel belangrijk.

In mei, de Maria maand, maken wij al vele jaren een bedevaartstocht naar de Sint Jan in Den Bosch. Ieder lid mag ook introducé(s) meebrengen om kennis te maken met onze wandelgroep. Deze wandeltocht is langer dan op de woensdagmorgen en er zijn onderweg voldoende rustplaatsen zodat iedereen aan deze tocht kan deelnemen. Ook hier is sportief wandelen én gezelligheid een perfecte combinatie.

Ervaar met ons de prachtige omgeving van Oss en ontdek de mooiste plekjes in natuurgebied Herperduin en de Maashorst.

Klik hier voor het programma Sportief Wandelen