Nordic Walking
Nordic Walking
Fifty Fit Nordic Walking organiseert op de eerste- en derde dinsdag van de maand gezellige en sportieve wandeltochten. Deze gaan door prachtige natuurgebieden waar heidevelden en naaldbossen, uitgestrekte weiden en loofbossen elkaar afwisselen. Er wordt om 10.00 uur gestart. De wandeltochten zijn tussen de 6 en 10 kilometer. Het startpunt wordt vooraf en tijdig per e-mail aan alle leden doorgegeven. Het eindpunt zal tegen de klok van 12.00 uur bereikt zijn met soms een uitloop naar 12.30 uur.

Seizoenswandelingen
In het Nordic Walking jaarprogramma zijn vier seizoenswandelingen opgenomen. Deze wandeltochten zijn ongeveer 12 kilometer en buiten onze bekende regio uitgezet. Op een vooraf afgesproken carpoolplaats wordt er om 09.00 uur verzameld en vertrekken wij naar de startplaats waar om 10.00 uur wordt gestart. Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht en daarna gaat de wandeling verder. Tussen 14.00 en 15.00 uur eindigt deze wandeling op de autoparkeerplaats om vandaar terug te rijden naar Oss. Alle informatie voor deze extra lange tochten wordt vooraf en tijdig per e-mail doorgegeven.

Voor meer informatie Nordic Walking klik hier
Programma Nordic Walking 2023

In onderstaand Nordic Walking programma wordt aangegeven op welke dinsdagen er wordt gewandeld. Het startpunt wordt vooraf en tijdig per e-mail aan alle leden doorgegeven.

Voor programma Nordic Walking 2023 klik hier

Materialen

Extra kosten voor wat betreft de aanschaf van specifiek materiaal als Nordic Walking-stokken en wandelschoenen zullen voor rekening van de deelnemer zijn.

Voor de lengte van de stokken geldt als vuistregel:
0,68 x lichaamslengte.

Stoklengte Lichaamslengte
110 cm 1,59 tot 1,65 m
115 cm 1,66 tot 1,72 m
120 cm 1,73 tot 1,80 m

Foto's Nordic Walking

Wandelen
left stop play right

Wandelbegeleider:

Jan van Enckevort   tel: 06-34060683

Meer informatie betreffende Nordic walking?

Stuur dan een e-mail naar Adriaan Hendriks:

acj.hendriks@hetnet.nl

Contributie

De contributie voor Nordic Walking bedraagt jaarlijks: € 9,-